tirsdag den 26. juni 2012

Hyldeblomstdrik

Mmmm, så fik jeg endelig lavet årets hyldeblomstdrik! Vores nabos hyld står og hælder inde over vores have, så jeg har tage de skærme de var ind over vores grund! Og ihh hvor smager den dejligt. Jeg har brugt en opskrift fra gratis magasinet Mood (fra Føtex).




Som du kan se, så har jeg allerede været igang med den første flaske :-) Er simpelthen vild med smagen. Tidligere på året lavede jeg mælkebøttesaft - Jo du læste rigtigt! Og i starten havde jeg lidt svært ved tanken om at drikke det. Men jeg blev helt glad for det og mine mindre søskende (som er 3 og 6 år) var også vilde med det. Så det kan ihvertfald anbefales - du får lige linket til Opskriften selvom sæsonen for mælkebøtter måske er ovre. Måske når de at blomstre en gang mere.....

søndag den 24. juni 2012

PhotoScape

Har leget lidt med PhotoScape, siden jeg blev anbefalet at kigge på denne blog - når man er ny blogger! Synes det meget underholdende at få måske lidt kedelige/almindelige billeder til at blive specielle! Billedet jeg har sat ind her, var taget med min Iphone og var egentlig ikke særlig godt. Det fik jeg ændret og jeg synes da også lige jeg vil linke til de gratis herligheder, du kan downloade programmet her !


I får da også lige "før" versionen.....


Lidt kedelig ikke ? ... Fedt med sådan et program for os dødelige ikke fotografer :-)

torsdag den 21. juni 2012

Collager....

Så har jeg prøvet at lave lidt flere collager, og de skal da vises frem!




Nemt er det ihvertfald...men synes lige jeg mangler nogen cool billeder jeg kan bruge. Så jeg må have kameraet eller Iphon´en frem og igang med at knipse ;)

onsdag den 20. juni 2012

Mini!

Må lige flashe vores nye brødrister! Synes den er mega fed :-)

tirsdag den 19. juni 2012

Min første collage!

I collagen ses 4 billeder taget af mig - Øverst til venstre ses indersiden af en toiletdør (!) i Tivoli, til højre ses et naturbillede taget fra en bil på vej til Jylland. Nederst til venstre ses naturlandskab taget fra Horne bugt sommeren ´10 og til højre et ophæng lavet af undertegnede!

 

Takker mange gange til http://kreauglen.blogspot.dk/ som var så sød at henvise mig til denne side: http://mammamiasverden.blogspot.dk/2011/07/hjlp-jeg-er-ny-blogger.html

Og hvor var det egentlig utrolig nemt at lave collagen! Flere collager følger.... ;)

mandag den 18. juni 2012

Giveaway !!

Min første giveaway :-) har samlet lidt af hvert! To ark fine design stickers, 1 rulle masking tape, 4 origami ninja Stars, 2 nøgleringe og ikke
mindst en stor rulle deco bånd fra Tine K Home!


1 lod : fast læser + giv en kommentar
2 lodder : fast læser + kommentar og link på egen side


Jeg trækker lod den 1/9 - 2012 kl 18.00


fredag den 15. juni 2012

Armbånd

Så fik jeg lavet nogle fine armbånd... Har kigget på nogle nye teknikker istedet for almindelig knytning og det her er hvad der kom ud af det :-) er selv ret tilfreds!

onsdag den 13. juni 2012

Mit hjem...

Vil løbende lægge billeder på min blog af mit hjem, ihvertfald de dele som jeg er stolt af at have været kreativ direktør på :-)

tirsdag den 12. juni 2012

Faste læsere

Hmm, overvejer hvordan jeg skal få fat i nogle faste læsere så jeg kan blive inkluderet lidt mere i det her blog community....Derfor vil jeg afholde min første give away! Jeg skal lige finde noget jeg synes er værd at give videre til alle jer kreative mennesker derude. Men bagtanken er jo selvfølgelig også at flere vil læse min blog! Jeg læser mange af jeres blogs - og synes bare det er så fedt at så mange vil dele ud af hvad de går og laver. Nå, jeg vender stærkt tilbage med min første give away inden så længe! 
Rigtig god dag derude!

Lidt om mig og mine hobbyer....

Jeg hedder Mille og er 31 år. Jeg er gift med en dejlig mand fra Jylland og vi er bosat på Sydfyn. Vi har ingen børn endnu, men to søde katte (jeg eeeeeeelsker katte :)
Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på et plejecenter til daglig. I min fritid elsker jeg, at sysle med alt fra malerier, brodering, syning, smykkefremstilling, papirklipning, kort, strikke osv..... Jeg er absolut kun amatør i det hele, men det giver mig mig en stor mental ro at sidde og nørkle med et eller andet.
Vi lejer 1. salen på et hus og har dertil et anneks, som jeg er så heldig at have som hobbyrum. Jeg har nemlig rigtig mange ting, som ellers ikke rigtig kan være andre steder.
Det hele startede engang omkring år 2000, hvor min søster og jeg på ren hyggeplan prøvede at lave øreringe. De endte med at blive solgt hos den lokale frisør på Frederiksberg. Jeg blev ivrig efter at lære mere og siden da har jeg kastet mig ud i alt muligt.
Her er lidt billeder taget fra hobbyrummet, som jeg er ved at pynte lidt op og rydde op i.....    

                            

                      



 Øverst er min pyntevæg med smykker, kort og andet gejl :) Dernæst er mit skab med stofrester som jeg har prøvet at rydde lidt op i....Nedenunder ses min lille kommode jeg piftet op med hyldetapet fra Tiger og nogle æsker med div. Under det ses nogle af mine æsker med smykkedele .... Og nederst en gammel gaveæske fra Gun-Britt jeg har dekoreret med fint papir og brugt til alle mine stickers! 




torsdag den 7. juni 2012

God - tidlig - morgen!

Fandt jo lige ud af at jeg kunne få blogger som app til min IPhone :-) så det skulle jeg da lige prøve! Sidder i bussen på vej til arbejde. Alt for tidligt efter min mening, men så skulle jeg nok have valgt en anden profession! Er nemlig sygeplejerske og vi møder altid kl 7.00, for det meste ihvertfald.... Rigtig god dag derude!

Hobbyrum

Jeg er den heldige ejer af et helt hobbyrum :-) Det har i lang tid været et hobbyrum kombineret med mulighed for overnattende gæster i form af en sovesofa der fyldte en del, samt en masse rod. Men nu har jeg taget tyren ved hornene og er gået igang med en større oprydning. Jeg har desuden læst en dels blogs, som jeg er blevet kraftigt inspireret af i form af pynt og dekorationer til rummet. Jeg glæder mig til det færdige resultat, men det bliver nok aldrig helt perfekt for rummet er en smule skævt og der står et grimt skab derinde jeg endnu ikke kan undvære. Men i processen har jeg valgt at tage lidt billeder..... Jeg har været så heldig at få fat i et sødt skab alá karlekammerskab, som jeg har sat derind. Det trænger også til en kærlig hånd, hvilket jeg indtil videre klarer med wallstickers og hyldetapet.                                                                
                                              

tirsdag den 5. juni 2012

Ny på bloggen!

Ny på bloggen.....
Har i lang tid gerne ville lave en krea blog - er blevet så inspireret af alle de andre ude i blog land....så nu vil jeg forsøge at lave min egen. Men jeg synes ikke helt endnu at jeg har styr på det....Det kommer nok hen ad vejen!